2n VADEFOODIES

El festival de tendències gastronòmiques amplia calendari i se celebrarà divendres i dissabte 1 i 2 de juliol

Després de l’exitosa 1a edició, enguany el Festival de Tendències Gastronòmiques Vadefoodies amplia calendari i es celebrarà els dies 1 i 2 de juliol. Una jornada i mitja en què els igualadins i visitants d’arreu de Catalunya podran degustar al Museu de la Pell d’Igualada noves tendències gastronòmiques i escoltar les explicacions dels professionals més punters del sector.

Com a novetat principal, aquest any es presenta el VadeVins, el primer mercat de vins de taller, que consistirà en un tast dels vins més especials de les onze DO catalanes. Així, les bodegues oferiran als visitants de VadeFoodies, al llarg del dissabte, una degustació de les seves joies més exclusives així com l’oportunitat de comprar-les; els beneficis aniran destinats a la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM).

El Vadefoodies és un festival pioner a l’Estat que s’adreça als amants del bon menjar (els ‘foodies’). Seguint el mateix esquema de l’any passat, les activitats es dividiran en dues parts: l’interior del Museu es destinarà a xerrades i conferències, i a l’exterior, de caràcter més lúdic, s’instal·laran les parades dels restauradors i cellers.

Seguiu aquest enllaç per apuntar-vos a les xerrades, taules rodones, tasts i showcookings!

()  Diari del Vadefoodies             ()  Programa

En el marc del VadeFoodies es presenta aquest any el VadeVins, el primer mercat de vins de taller catalans

Les bodegues oferiran als visitants de VadeFoodies, al llarg de dissabte, una degustació de les seves joies més exclusives. Botiguers i particulars podran comprar ampolles dels vins tastats, que rebran a casa amb una etiqueta personalitzada. El Vadevins és una oportunitat única per conèixer de primera mà l’enologia del nostre territori, intercanviar opinions amb els productors i tastar productes únics. Els beneficis del 1r Vadevins aniran destinats a la Fundació Esclerosi Múltiple.