2n VADEMERCAT

( ↓ ) Descarrega't el Programa!

Ja podeu adquirir els tiquets del Vademercat a les parades participants del Mercat de la Masuca i als establiments: Bitok, Cal Pantomènia, Sant Magí Quarantaquatre i Vinnart.
El preu de venda anticipada d’un cartró de 5 tiquets és de 6€.
El mateix dia hi haurà dos punts de venda al mercat, el preu serà de 7€

( ↓ ) Bases del concurs d'Instagram

La Masuca torna a estar de festa amb la celebració del Vademercat

La 2a edició de la Nit de Tapes del Mercat de la Masuca es farà el dissabte dia 3 de juny, coincidint enguany amb el 40è aniversari d’aquest equipament en la seva ubicació actual. Els botiguers del Mercat i l’Associació Gastronòmica i Cultural Vadefoodies han tirat endavant aquesta segona edició després de l’èxit de l’any passat.

A partir de les 8 del vespre es podran tastar les més de 150 tapes que les 35 parades participants hauran preparat especialment per a l’ocasió.  Dies abans es repartirà arreu de la ciutat un díptic informatiu amb els horaris i tota la oferta de tapes i begudes.

Dues setmanes abans ja es podran comprar els tiquets per a les degustacions, a un preu anticipat de 6€ (5 tiquets), als comerços del mateix mercat i alguns establiments de la ciutat. El mateix dia, un cop s’obrin les portes, hi haurà punts de venta interiors i exteriors al mateix Mercat.

L’acte comptarà amb quatre padrins que després de fer un tomb pel mercat formaran el jurat que premiarà les millors tapes de la nit. Aquestes tapes les hauran seleccionat els mateixos botiguers (una tapa de cada parada) i les portaran, a l’inici de la festa, al lloc indicat per tal que el jurat les pugui tastar.

L’associació Gastronòmica i Cultural Vadefoodies, organitzadora de l’esdeveniment, també ha convidat cinc altres associacions gastronòmiques de la comarca perquè es puguin donar a conèixer.

Des de les 8 del vespre fins les 12 de la nit el Vademercat estarà acompanyat de música i espectacle. A l’espai exterior comptarem amb la música dels DJ Brown i DJ Xillona.  Mentrestant el grup teatral Gralla Manufactures Teatrals, que enguany vindrà acompanyat d’un mag, amenitzarà l’espai interior de La Masuca.

L’Associació Gastronòmica i Cultural Vadefoodies d’Igualada ha organitzat aquest esdeveniment per 2n any consecutiu amb l’objectiu de mostrar a la ciutat el gran potencial que té aquest equipament i posar en valor els comerços de proximitat i els productes de mercat.  Per a això han comptat amb el suport de l’Associació de Botiguers del Mercat de la Masuca i la col·laboració de l’Ajuntament d’Igualada i el Departament de Comerç i Promoció de la Ciutat.

El cartell d’enguany ha estat dissenyat per l’alumne Oscar García de l’Escola Municipal d’Art Gaspar Camps, després de presentar-se a un concurs juntament amb propostes d’altres companys.