VADEFOODIES

VadeFoodies es una associació constituïda per un grup d’igualadins, la majoria provinents del sector de la restauració, que convergeixen en la seva passió per la gastronomia.

Joan Fontanella Roig

 

Nascut a Valldoreix l’any 1962. Arrelat a Igualada des de fa uns 20 anys. És mestre de professió però després d’exercir uns anys decideix canviar el rumb guiat per la seva passió per la gastronomia. Fa de cuiner, cambrer, cap de sala i gestiona restaurants de clubs de golf durant molts anys. Actualment és propietari a Igualada del restaurant de barra Bitok (hamburgueses, tapes i plats del món).

Cinto Llanas Queralt

 

Nascut a Igualada el 8 d’octubre de 1963. Empresari tèxtil i apassionat de la gastronomia, tant a l’hora de tastar-la com elaborar-la. “Cuinar és la única feina que després et pots menjar”.

Ana Santos Casas

 

Nascuda a Igualada l’any 1985. Cursa la carrera de Turisme. Finalitzats els estudis, treballa en una agència de viatges durant tres anys i mig. En l’actualitat és la responsable del VinArt, una enoteca-bar de copes, fundada per la seva família.

Montse Santos Casas

 

Nascuda a Igualada l’any 1980. Apassionada del món del vi i de la gastronomia, compagina la seva vida laboral amb una altra de les seves passions, la logopèdia. Durant cinc anys va regentar un restaurant acollidor amb una àmplia selecció de vins i productes de qualitat. Actualment és propietària, juntament amb el seu marit, del local Vinnart, destinat a la venda i degustació de ginebres i de vins d’arreu del món.

Xavier Alcoberro Gual

 

Nascut a Igualada l’any 1983. És la sisena generació d’una família de carnissers amb llarga tradició a la ciutat. Durant un temps va treballar en el sector de l’electromecànica. Finalment va incorporar-se al negoci familiar, Carnisseria Gual.

Aina Fontanella Morera

 

Nascuda a Barcelona l’any 1991. Graduada en Logopèdia, actualment estudia Assessoria d’Imatge Personal i Corporativa a l’escola EATM-ESDI. Ha realitzat pràctiques al programa “En el Aire”, d’Andreu Buenafuente i als Premis Gaudí. Treballa a Igualada al restaurant de barra Bitok (hamburgueses, tapes i plats del món).

Dades de l’entitat

Associació Gastronòmica i Cultural Vadefoodies
NIF: G66485459
Adreça: C/ Aurora, 76  08700 Igualada
E-mail:  vadefoodies@vadefoodies.cat
Telèfon: 677112585