Torna el Vademercat, la nit de tapes del Mercat de la Masuca d’Igualada

El proper dissabte, 18 de maig, entre les 20h i la mitjanit, torna el Vademercat, la nit de tapes del Mercat de la Masuca d’Igualada, una iniciativa del col·lectiu gastronòmic Vadefoodies, en col·laboració amb el departament de Comerç de l’Ajuntament i l’Associació de Botiguers del Mercat.

El Vademercat arribarà enguany a la seva quarta edició, precedit d’una excel·lent acollida en les anteriors edicions. Com cada any, els paradistes del Mercat oferiran els seus millors productes i receptes, elaborats prioritàriament amb productes de proximitat, perquè els assistents els puguin degustar a preus populars.

Es preveu que hi hagi una trentena d’estands de menjar i beure i, a banda dels paradistes de la Masuca, hi participaran també associacions gastronòmiques de la ciutat i la comarca.

Cada cartró conté 5 tiquets i es pot comprar per 6€ a les parades del Mercat fins dissabte al migdia.

La tarda del disssabte 18 es podrà comprar el cartró de 5 tiquets al preu de 7€ a les parades d’informació de Vadefoodies que hi haurà al Mercat.

Com cada any, com si es tractés de la Festa Major del Mercat de la Masuca, es podrà gaudir de diferents propostes de teatre, màgia i molt més. L’actuació musical en directe del grup La Clau i el DJ Isidre Isimix i del DJ FatCat ajudaran a amenitzar la vetllada.

Els tiquets es podran comprar anticipadament a les mateixes parades del mercat a partir d’aquest dimecres, 8 de maig, i també la mateixa tarda del Vademercat.

El procediment per a adquirir el menjar i les begudes serà el de cada any: els botiguers del Mercat oferiran les seves tapes a dins del Mercat i les begudes es podran agafar a la zona exterior.

Hi haurà també el tradicional concurs per triar les millors receptes, amb un jurat format per Teresa Pareta, qui va ser propietària de l’Escola la Cuineta, Josep M. Guasch de la pastisseria Targarona, l’atleta Níria Pascual i l’expilot de motos Jordi Viladoms.

El Vademercat va néixer l’any 2016, com una iniciativa de Vadefoodies, conjuntament amb l’Ajuntament d’Igualada i l’Associació de Botiguers de la Masuca i el suport de la Diputació de Barcelona. El seu objectiu és promoure els productors i productes de proximitat i obrir el mercat municipal a públics que habitualment no hi compren, però que amb jornades com aquesta el redescobreixen com un lloc idoni per a fer-ho.