FOOD PORN

CONVERTIR EL MENJAR EN OBJECTE DE DESIG

Sabem des de ben petits que el menjar entra per la vista i actualment ho estem aplicant rigorosament. No envà durant els últims anys o mesos han proliferat webs, revistes, aplicacions mòbils i programes diversos per tal de fotografiar, editar i publicar als quatre vents les nostres fotografies relacionades amb la gastronomia.

A nivell no professional ja no necessitem la millor càmera per a fer la millor fotografia ja que les característiques dels smartphones, sumades a les aplicacions mòbils de moda, ens són suficients per aconseguir despertar els sentits dels nostres seguidors.

Amb una bona llum, composicions atractives, angles interessants, i decoració variada, podem fer que un plat de tota la vida tingui més glamour que la cuina d’estrella Michelin.

I vosaltres, sou dels que no comenceu a menjar fins que no heu fet la fotografia de rigor? Això que en un principi era curiós, ara s’ha convertit en una rutina per a molts foodies d’arreu del món, esdevenint en alguns casos la seva filosofia de vida.

En resum, només ens queda dir que #Foodporn, l’etiqueta de moda amb més de 60 milions de fotografies publicades a la xarxa social d’Instagram, ha revolucionat el món de la fotografia gastronòmica acostant-la als usuaris no professionals i ha canviat la nostra conducta a l’hora de seure a taula.