VADELLAUNES

El dijous 12 de novembre l’Associació Cultural i Gastronòmica Vadefoodies va preparar un esdeveniment al Teatre de l’Aurora. Sota el nom de Vadellaunes, l’associació pretenia donar a conèixer un producte que està guanyant seguidors i marcant tendència en els últims mesos: els productes enllaunats de qualitat extra.

Després de l’exitós i concorregut 1r Festival de tendències gastronòmiques Vadefoodies, celebrat el passat 27 de juny, on van assistir-hi al voltant de 4.000 persones, aquesta vegada l’associació volia retornar als seus orígens organitzant un esdeveniment més petit i familiar. En edicions anteriors s’havien donat a conèixer productes com les ostres, les garoines, els formatges o el cava. Sempre amb la intenció de portar el més nou a la ciutat i potenciant l’interès gastronòmic del públic igualadí.

El preciós espai del Teatre de l’Aurora va quedar ple de seguida i és que al Vadellaunes van assistir-hi al voltant de 150 persones que van passar una bona estona tot tastant els platets que l’associació havia preparat amb els diferents productes seleccionats.

D’aquesta manera, podien trobar-hi el plat mar (torrada amb pico de gallo i sardinetes, xarrup de cloïssa amb salsa ponzu, cullereta de musclos en escabetx i cullereta de calamars en tinta) i el plat muntanya (bloc de foie, carxofes extra en oli d’oliva i torrada de perdiu en escabetx). Els assistents també tenien la possibilitat de comprar o degustar allà mateix altres productes enllaunats. Tot això va ser possible gràcies a la col·laboració de Conservas Huertas, Conserves Ramón Peña, cervesa Brutus the Beer i Caves Nadal.