Vademercat: viu el mercat com mai ho has fet!

Al Vademercat hi trobareu tota una selecció de tapes que les diferents parades han pensat i elaborat especialment per a vosaltres. A més a més, també hem volgut convidar diverses associacions gastronòmiques de la comarca perquè es puguin donar a conèixer.

Comptarem amb uns padrins de luxe, com són l’Ada Parellada (xef del Semproniana) i el Josep Sucarrats (director de la revista Cuina), que formaran part del jurat que atorgarà els premis a les millors tapes, juntament amb el Manel Pla (sommelier del Grup Jardí) i un representant de l’Ajuntament.

Els carrers del voltant del mercat estaran preparats amb taules i cadires perquè pugueu gaudir de les degustacions en aquesta nit de primavera i del bon ambient.

La música hi serà present en tot moment, l’inici del festival comptarà amb el DJ Xavi Moreno, tot seguit, un concert dels Acoustic Cuts (amb el Pau Sastre i la Caro Guiral) i com a cloenda els DJ’s The Forest Shotgun Motorcycle. Mentrestant, des de Gralla Manufactures Teatrals repartiran rialles per tot el mercat i el Jordi Cuadras us guiarà en tot moment perquè no us perdeu cap detall de la festa.

Així doncs, us esperem el proper dissabte 16 d’Abril a partir de les 8 del vespre al Mercat de la Masuca. No us ho perdeu, viureu el mercat com mai l’heu vist!

Descarrega't el Programa del Vademercat!